אוכל

סמיפרדו

הנה לכם קינוח קפוא ומפנק במיוחד עם שלושה סוגי שוקולד ושמנת מתוקה שמתערבבים ונכנסים לפריזר. נראה לכם שצריך לשבור את כל המתוק הזה? צודקים במאה אחוז: קצת קפה הופך את הקינוח הזה לבוגר, מתוחכם ומעודן

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 29/08/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 152 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם מטבעות שוקולד לבן

2 מיכלים קטנים של שמנת מתוקה

4 כפות פודינג בטעם וניל

2 כפות אבקת סוכר

100 גרם גבינה לבנה

300 גרם מטבעות שוקולד בטעמים חלב ומריר

1 כף קפה מגורען

אופן ההכנה:

1 ממיסים על בן מארי או במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם מיכל קטן של שמנת מתוקה, ומעבירים למקרר למשך שעה.

2 מערבבים את השמנת המתוקה הנוספת, הפודינג, אבקת הסוכר והגבינה, מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים את השוקולד הלבן והשמנת לאחר הקירור ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. 

3 מערבבים את שוקולד החלב והמריר וקוצצים אותם. מחלקים לשניים.

4 מרפדים תבנית בניילון נצמד ומפזרים קפה מגורען, מחצית מהשוקולדים הקצוצים, מעל שופכים חצי מהמסה, מפזרים שוב שוקולדים וקפה מגורען ומכסים ביתרת המסה, אוטמים בניילון נצמד ומקפיאים לחמש שעות לפחות.

* מומלץ להגיש לצד קפה קטן.