סמיפרדו
הנה לכם קינוח קפוא ומפנק במיוחד עם שלושה סוגי שוקולד ושמנת מתוקה שמתערבבים ונכנסים לפריזר. נראה לכם שצריך לשבור את כל המתוק הזה? צודקים במאה אחוז: קצת קפה הופך את הקינוח הזה לבוגר, מתוחכם ומעודן
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 29/08/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם מטבעות שוקולד לבן
2 מיכלים קטנים של שמנת מתוקה
4 כפות פודינג בטעם וניל
2 כפות אבקת סוכר
100 גרם גבינה לבנה
300 גרם מטבעות שוקולד בטעמים חלב ומריר
1 כף קפה מגורען
אופן ההכנה:
1 ממיסים על בן מארי או במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם מיכל קטן של שמנת מתוקה, ומעבירים למקרר למשך שעה.
2 מערבבים את השמנת המתוקה הנוספת, הפודינג, אבקת הסוכר והגבינה, מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים את השוקולד הלבן והשמנת לאחר הקירור ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
3 מערבבים את שוקולד החלב והמריר וקוצצים אותם. מחלקים לשניים.
4 מרפדים תבנית בניילון נצמד ומפזרים קפה מגורען, מחצית מהשוקולדים הקצוצים, מעל שופכים חצי מהמסה, מפזרים שוב שוקולדים וקפה מגורען ומכסים ביתרת המסה, אוטמים בניילון נצמד ומקפיאים לחמש שעות לפחות.
* מומלץ להגיש לצד קפה קטן.