אוכל

שניצל טורטייה אפוי

מבחוץ הוא שניצל לכל דבר, אבל בפנים, ראו זה פלא, תמצאו גבינה וזיתים שהופכים אותו בכלל לפיצה. והבשורה המשמחת באמת - שום טיגון לא מעורב בתהליך, הכל בתנור. סוגר יופי של פינה לארוחת ערב מהירה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 14/09/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 407 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

3 יחידות טורטייה

300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

חצי כוס טבעות זיתים

לציפוי:

ביצה טרופה

פירורי לחם זהב או פאנקו שום

אופן ההכנה:

1 חוצים כל טורטייה לשניים, מקפלים כל חצי לצורת משולש וממלאים כל משולש בגבינה צהובה וזיתים.

2 טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הלחם (בדיוק כמו שמכינים שניצל).

3 מניחים את כיסי הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק המקופל פונה למטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות.

* מגישים חם עם ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.

>> בפעם שעברה הכנו מאפינס תירס וגבינה

>> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה