שניצל טורטייה אפוי
מבחוץ הוא שניצל לכל דבר, אבל בפנים, ראו זה פלא, תמצאו גבינה וזיתים שהופכים אותו בכלל לפיצה. והבשורה המשמחת באמת - שום טיגון לא מעורב בתהליך, הכל בתנור. סוגר יופי של פינה לארוחת ערב מהירה
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 14/09/16
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
3 יחידות טורטייה
300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
חצי כוס טבעות זיתים
לציפוי:
ביצה טרופה
פירורי לחם זהב או פאנקו שום
אופן ההכנה:
1 חוצים כל טורטייה לשניים, מקפלים כל חצי לצורת משולש וממלאים כל משולש בגבינה צהובה וזיתים.
2 טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הלחם (בדיוק כמו שמכינים שניצל).
3 מניחים את כיסי הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק המקופל פונה למטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות.
* מגישים חם עם ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.
>> בפעם שעברה הכנו מאפינס תירס וגבינה
>> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה