צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
לחמניות מתוקות
מאפה מתוק וטעים שבתוכו מוצפן פרי טרי, קל ומהיר מאוד להכנה
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 06/08/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
150 גרם חמאה רכה
כוס וחצי רוויון
3 ביצים M (או 2 ביצים L)
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח תופח
3 משמשים או תאנים, חתוכים לרבעים
קורט מלח
מנז'טים
מרכיבים :
אופן ההכנה:
1 מערבבים את החמאה והרוויון במיקסר עם וו גיטרה או במערבל ידני, עד לקבלת תערובת חלקה.
2 מוסיפים את הביצים אחת אחת, ואחריהן את הסוכר ותמצית הווניל.
3 מוסיפים בעדינות את הקמח תוך כדי ערבוב, וממשיכים לעבד רק עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מסדרים את המנז'טים בתבנית שקעים, יוצקים מהתערובת עד לשליש מגובהם ומוסיפים את הפרי.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 25-30 דקות, עד להזהבה (נועצים קיסם ומוודאים שהוא יוצא יבש).
המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!