אוכל

3 רטבים לסלט

אתם יודעים מה אומרים - כל מה שבן אדם צריך כדי לגרוף מחמאות במינימום עבודה זה רוטב טוב לסלט. אז הנה לא אחד, לא שניים - שלושה רטבים, פשוטים וטובים, לכל מצב רוח ולכל סלט

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 18/08/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 72 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לרוטב יוגורט שמיר:

2 כפות גדושות מיונז הולנדי

רבע כוס מיץ לימון

3 כפות שמיר קצוץ

1 שן שום כתושה

חצי כוס יוגורט חמוץ

רוטב חרדל וזיתים:

2 כפות גדושות מיונז הולנדי

1 גבעול בצל ירוק קצוץ

רבע כוס זיתים ירוקים קצוצים

חצי כוס מיץ לימון

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

1 כפית חרדל דיז'ון גרגירים

רוטב ויניגרט תפוזים:

2 כפות גדושות מיונז הולנדי

1 כף חומץ

רבע כוס מיץ תפוזים

1 שן שום כתושה

1 כף דבש

רבע כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

1 כפית חרדל דיז'ון גרגירים

אופן ההכנה:

1 מכניסים לצנצנות נפרדות את כל מרכיבי הרטבים. 

2 סוגרים ומערבבים היטב. זהו, הרטבים מוכנים לשימוש.