3 רטבים לסלט
אתם יודעים מה אומרים - כל מה שבן אדם צריך כדי לגרוף מחמאות במינימום עבודה זה רוטב טוב לסלט. אז הנה לא אחד, לא שניים - שלושה רטבים, פשוטים וטובים, לכל מצב רוח ולכל סלט
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 18/08/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לרוטב יוגורט שמיר:
2 כפות גדושות מיונז הולנדי
רבע כוס מיץ לימון
3 כפות שמיר קצוץ
1 שן שום כתושה
חצי כוס יוגורט חמוץ
רוטב חרדל וזיתים:
2 כפות גדושות מיונז הולנדי
1 גבעול בצל ירוק קצוץ
רבע כוס זיתים ירוקים קצוצים
חצי כוס מיץ לימון
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כפית חרדל דיז'ון גרגירים
רוטב ויניגרט תפוזים:
2 כפות גדושות מיונז הולנדי
1 כף חומץ
רבע כוס מיץ תפוזים
1 שן שום כתושה
1 כף דבש
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כפית חרדל דיז'ון גרגירים
אופן ההכנה:
1 מכניסים לצנצנות נפרדות את כל מרכיבי הרטבים.
2 סוגרים ומערבבים היטב. זהו, הרטבים מוכנים לשימוש.