אוכל

שקשוקה גלילית מעגבניות איטלקיות

אנחנו מכירים שקשוקה ירוקה עם תרד, וכמובן את השקשוקה הקלאסית עם העגבניות - אבל בעצם, למה לא גם וגם? שקשוקה מפוצצת כל טוב, עם תרד, עגבניות וגם גבינת עזים, שמוכנה תוך חצי שעה גג. לחם טוב בצד - חובה

אינס שילת ינאי | שסטוביץ', מאסטר שף | פורסם 21/11/16 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שמן זית

2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים

4 שיני שום, פרוסות

פלפל חריף ירוק

2 כוסות תרד טורקי או ניוזילנדי, חתוך

3 כפות סרירצ'ה

קופסת עגבניות איטלקיות מקולפות (400 גרם)

מלח

3 ביצים

חצי גליל גבינת עזים, פרוס

4 כפות זיתי קלמטה מגולענים

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים בצל ירוק, שום, פלפל חריף ותרד, ומערבבים.

2 מוסיפים רוטב סרירצ'ה, עגבניות איטלקיות ומלח. מערבבים שוב.

3 מוסיפים ביצים, פרוסות גבינת עזים וזיתי קלמטה מגולענים, מכסים ל-5 דקות ומגישים לצד לחם, מומלץ כפרי.

>> בפעם שעברה הכנו מפרום