אוכל

עוגת שמרים בחושה עם שוקולד ופקאן

עוגת שמרים נהדרת שתמלא לכם את הבית בריח משגע ולא תדרוש מכם יותר מדי עבודה. בצק שמרים, שוקולד מריר ואגוזי פקאן, אבקת סוכר מלמעלה - לא מכירים בן אדם שיגיד לא לפרוסה. ואז לעוד אחת

אינס שילת ינאי | | פורסם 11/08/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כוסות קמח מקצועי לאפייה

2 כפות שמרים יבשים

150 גרם חמאה רכה

1 כפית תמצית וניל

כוס ורבע סוכר

3 ביצים

1 כוס חלב קוקוס

100 גרם מטבעות שוקולד מריר

100 גרם פקאן מסוכר

ספרי שמן

אבקת סוכר לפיזור

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה קמח ושמרים, מניחים בצד.

2 במיקסר חשמלי עם וו לישה מניחים חמאה, תמצית וניל, סוכר וביצים, מערבלים כ-3 דקות, מוסיפים את קערת הקמח עם השמרים ואת חלב הקוקוס ומערבבים עד לעיסה אחידה.

3 מוסיפים לקערה מטבעות שוקולד מריר ואגוזי פקאן ומערבבים בעדינות עם כף.

4 משמנים היטב בעזרת ספריי שמן תבנית קוגלהוף ומעבירים את הבלילה. מתפיחים שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כשעה, הופכים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר.