אוכל
צילום׃ דרור עינב, mako אוכל

כריך חביתת פטריות

אז הילדים חוזרים לבית הספר וכמו בכל שנה - אתם מבטיחים לעצמכם להשקיע הפעם בארוחות עשר מזינות, טעימות ומגוונות. האמת? אתם לגמרי יכולים לעמוד בזה. הנה רעיון ראשון לסנדוויץ' חביתה עם פטריות שכולם אוהבים

עידית נרקיס כ"ץ | mako אוכל | פורסם 31/08/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 74 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

2 ביצים

מעט חלב

שמן זית לטיגון

מעט חמאה לטיגון (לא חובה)

2-3 פטריות, פרוסות

2 כפות גבינת פרמזן מגוררת

להגשה:

לחמנייה או שתי פרוסות לחם

גבינה לבנה

עגבנייה פרוסה או מלפפון

חסה

אופן ההכנה:

1 טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מעט חלב וטורפים שוב.

חביתת פטריות - שלב ראשון (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
חביתת פטריות - שלב ראשון|צילום: דרור עינב, mako אוכל

2 מחממים במחבת שמן זית עם מעט חמאה. מטגנים את הפטריות עד שהן משחימות. מוציאים את הפטריות, מוסיפים עוד קצת חמאה ומוסיפים את הביצים, הפטריות המטוגנות והגבינה.

חביתת פטריות - שלב שני (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
חביתת פטריות - שלב שני|צילום: דרור עינב, mako אוכל

3 מטגנים כחביתה או כמקושקשת ומכבים את האש.

חביתת פטריות - מוסיפים גבינה (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
חביתת פטריות - מוסיפים גבינה|צילום: דרור עינב, mako אוכל

4 מצננים מעט את הביצים ומסדרים בכריך, יחד עם גבינה לבנה, מלפפון וחסה. מכניסים את הכריך לקופסת האוכל ומאחלים לילדים יום נעים במיוחד.

לבלוג של עידית - טעים!

קופסת אוכל (צילום: אור גץ, mako אוכל)
מכניסים את הכריך לקופסה ואפשר לצאת לדרך|צילום: אור גץ, mako אוכל