צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
כריך חביתת פטריות
אז הילדים חוזרים לבית הספר וכמו בכל שנה - אתם מבטיחים לעצמכם להשקיע הפעם בארוחות עשר מזינות, טעימות ומגוונות. האמת? אתם לגמרי יכולים לעמוד בזה. הנה רעיון ראשון לסנדוויץ' חביתה עם פטריות שכולם אוהבים
עידית נרקיס כ"ץ | mako אוכל
| פורסם 31/08/16
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (1 מנות):
2 ביצים
מעט חלב
שמן זית לטיגון
מעט חמאה לטיגון (לא חובה)
2-3 פטריות, פרוסות
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
להגשה:
לחמנייה או שתי פרוסות לחם
גבינה לבנה
עגבנייה פרוסה או מלפפון
חסה
אופן ההכנה:
1 טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מעט חלב וטורפים שוב.
2 מחממים במחבת שמן זית עם מעט חמאה. מטגנים את הפטריות עד שהן משחימות. מוציאים את הפטריות, מוסיפים עוד קצת חמאה ומוסיפים את הביצים, הפטריות המטוגנות והגבינה.
3 מטגנים כחביתה או כמקושקשת ומכבים את האש.
4 מצננים מעט את הביצים ומסדרים בכריך, יחד עם גבינה לבנה, מלפפון וחסה. מכניסים את הכריך לקופסת האוכל ומאחלים לילדים יום נעים במיוחד.
לבלוג של עידית - טעים!