צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
טראפלס נוגט קראנץ' של ליאן ושירן
מסתבר שגם טראפלס אפשר להכין טעים, וטעים יותר. קבלו גרסה משודרגת וטעימה באופן חריג - שגם מצולמת עבורכם צעד אחר צעד, שלא תוכלו לטעות
ליאן בן ברוך ושירן מתתיהו | בייק אוף ישראל
| פורסם 06/04/16
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
250 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב
200 גרם שמנת מתוקה
50 גרם מחית פרלינה
50 גרם חמאה מומסת
חצי כוס פייטה (ופל מקורמל)
200 גרם שוקולד מריר, מומס (אפשר גם שוקולד חלב או לבן)
אגוזי ברס
אופן ההכנה:
1 קוצצים את השוקולד שני סוגי השוקולד.
2 מחממים את השוקולד הקצוץ יחד עם השמנת והחמאה על בן מארי (קערה שמונחת בתוך סיר עם מים חמים, אבל אינה נוגעת במים).
3 מערבבים במטרפה עד שהכל נמס, ומוסיפים את מחית הפרלינה והפייטה.
4 משטחים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות.
5 חותכים את משטח השוקולד לקוביות, טובלים בשוקולד מומס ומיד אחר כך באגוזי הברס, מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומחזירים לחצי שעה קירור.
* שומרים בכלי אטום במקרר עד 5 ימים, או עד שבועיים במקפיא.