צילום׃ ערן לוי, mako אוכל
פודינג חלב ומייפל
נכון שגם לכם נמאס ממעדני החלב התעשייתיים, שמפוצצים בסוכר ואלוהים יודע במה עוד? אז במקום רק להתלונן - הנה משהו שאתם יכולים לעשות בנידון, ותאמינו לנו, זה חתיכת משהו טעים. מבוסס על מתכון של האני אנד קו
עידית נרקיס כ"ץ | mako אוכל
| פורסם 16/08/16
- זמן עבודהיותר משלוש שעות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
שליש כוס קורנפלור
3 כוסות חלב
כוס שמנת מתוקה
3 כפות מייפל
3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח
להגשה:
פירות חתוכים
מייפל
אופן ההכנה:
1 טורפים היטב בקערה קטנה קורנפלור וכוס אחת של חלב. מניחים בצד.
2 מחממים את שתי כוסות החלב הנותרות ביחד עם השמנת, המייפל, הסוכר, תמצית הווניל והמלח.
3 מביאים לרתיחה את התערובת ומערבבים מדי פעם. מוסיפים תוך כדי טריפה את תערובת החלב והקורנפלור ומביאים שוב לרתיחה.
4 מעבירים ל-8 כלים אישיים (או אחד גדול), מכסים בניילון נצמד צמוד צמוד לפודינג, ממש עליו (כדי שלא יקבל קרום), ומצננים 4 שעות לפחות.
5 מגישים עם הפירות והמייפל.
לבלוג של עידית - טעים!