יח``צ׃ יחסי ציבור
עוגיות שקדים מדהימות
מתכון פשוט וקל של ארז קומרובסקי לעוגיות שקדים וחמאה, שפשוט מושלמות עם כוס תה
ארז קומרובסקי | גלובס
| פורסם 02/07/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
250 גרם חמאה
100 גרם סוכר דמררה
2 כוסות קמח (רצוי קמח עוגיות של שטיבל)
200 גרם שקדים קלויים טחונים דק
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים במיקסר חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השקדים ואת הקמח, וממשיכים לערבל עד שמתקבל בצק אחיד.
2 מניחים בקערה, מכסים בניילון ומשהים במקרר כשעתיים.
3 קורצים מהבצק כדורים קטנים ומגלגלים אותם בתוך אבקת הסוכר. מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-7 דקות. מקררים לטמפרטורת החדר ובוזקים שוב אבקת סוכר בנדיבות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!