-
-
זאת המנה שלנו לשבת, ואוי למי שיעז לבקש ביס
סינייה קטלני של קבב, אורז וכרובית בים טחינה
-
שדרגנו את הסוטלאץ' ככה שאמא שלו לא תזהה אותו
נכון, הוא לא לפי המסורת - אבל כמה שהוא טעים!
-
תיכנסו מהר כי עוד שנייה אנחנו מחסלים את כולן
קציצות אורז ממולאות בפטריות וארטישוק ירושלמי
-
במרוקו לא יכינו לכם כזו טנזייה, נשבעים לכם
מנה חגיגית, עשירה ומתקתקה עם בשר ומלא הפתעות
-
זה סופי: ממש לא קשה להכין כרוב ממולא
אם אתם בעניין, אנחנו ממליצים לכם את הסוג הזה
-
יש סיבה שהתמכרנו לקיצ'רי הספציפי הזה
המלצה חמה שלנו: תנסו, מה יכול לקרות
-
מכירים אורז ביריאני? אז בואו תכירו אותו מחדש
אורז בסמטי עם ירקות, תבלינים ומרכיב סודי אחד
-
לגונדי הזה יש טוויסט שהופך אותו למלך השולחן
המרק הפרסי המסורתי - אבל בגרסה משודרגת
-
האושפלאו הכי לא מסורתי והכי טעים שתכינו
תבשיל אורז מפעים שישאיר לכם טעם של עוד
-
אוהבים גונדי? חכו שתטעמו את הגרסה הטבעונית
סוף סוף מישהו חשב לשלב גונדי וקציצות קיפודים
-
אלה התוכניות שלנו לשבת, מה שלכם?
צמחוני, טבעוני וטעים להשתגע: עלי גפן ממולאים