אוכל
  1. מפרום במילוי בשר ואורז ברוטב עגבניות (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)

    המתכון היומי: סיר כזה - והסתדרתם

    מתכון למפרום במילוי בשר ואורז ברוטב עגבניות

  2. סינייה של קבב, אורז וכרובית (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)

    זאת המנה שלנו לשבת, ואוי למי שיעז לבקש ביס

    סינייה קטלני של קבב, אורז וכרובית בים טחינה

  3. סוטלאץ' פקאן מסוכר ותפוזים מקורמלים (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    שדרגנו את הסוטלאץ' ככה שאמא שלו לא תזהה אותו

    נכון, הוא לא לפי המסורת - אבל כמה שהוא טעים!

  4. קציצות אורז עגול מטוגנות  (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)

    תיכנסו מהר כי עוד שנייה אנחנו מחסלים את כולן

    קציצות אורז ממולאות בפטריות וארטישוק ירושלמי

  5. טנזייה (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    במרוקו לא יכינו לכם כזו טנזייה, נשבעים לכם

    מנה חגיגית, עשירה ומתקתקה עם בשר ומלא הפתעות

  6. כרוב ממולא בסגנון גלילי (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    זה סופי: ממש לא קשה להכין כרוב ממולא

    אם אתם בעניין, אנחנו ממליצים לכם את הסוג הזה

  7. קיצ'רי עם אורז מלא (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    יש סיבה שהתמכרנו לקיצ'רי הספציפי הזה

    המלצה חמה שלנו: תנסו, מה יכול לקרות

  8. אורז ביריאני (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)

    מכירים אורז ביריאני? אז בואו תכירו אותו מחדש

    אורז בסמטי עם ירקות, תבלינים ומרכיב סודי אחד

  9. גונדי (צילום: נמרוד סונדרס, בבושקה הפקות)

    לגונדי הזה יש טוויסט שהופך אותו למלך השולחן

    המרק הפרסי המסורתי - אבל בגרסה משודרגת

  10. אושפלאו (צילום: נמרוד סונדרס, בבושקה הפקות)

    האושפלאו הכי לא מסורתי והכי טעים שתכינו

    תבשיל אורז מפעים שישאיר לכם טעם של עוד

  11. גונדי קיפודים טבעוני (צילום: שי וזדיאס, mako אוכל)

    אוהבים גונדי? חכו שתטעמו את הגרסה הטבעונית

    סוף סוף מישהו חשב לשלב גונדי וקציצות קיפודים

  12. עלי גפן ממולאים אורז ועשבי תיבול (צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל)

    אלה התוכניות שלנו לשבת, מה שלכם?

    צמחוני, טבעוני וטעים להשתגע: עלי גפן ממולאים