אוכל

סלט קוסקוס וירקות עם קבב עסיסי

גם אתם חייבים הפוגה מהילולת הגבינות? אנחנו יודעים שאנחנו כן, ולא רואים דרך טובה יותר לעשות אותה מאשר ארוחת שישי זריזה של סלט קוסקוס וקציצות מתובלות. אתם איתנו?

אבנר לסקין | mako אוכל | פורסם 09/06/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

שקית קוסקוס בינוני מהיר הכנה

6-8 עגבניות שרי תמר, חתוכות לרבעים

100 גרם שעועית ירוקה, מבושלת או צלויה על מחבת פסים

חופן אפונת שלג טרייה

2 פלפלים, רצוי בצבעים שונים, קלויים ופרוסים

מלח

פלפל שחור

2 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

חצי צרור פטרוזיליה, קצוצה

2 כפות עלי בזיליקום קצוצים

2 כפות עלי נענע קצוצים

אופן ההכנה:

1 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה.

2 מוסיפים את הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים שמן זית ומיץ לימון.

3 מוסיפים את העלים, מערבבים ומגישים.

* להגשה עם קבבים, כמו בסרטון: מערבבים חצי קילו בשר טחון עם מלח, בצל ו/או שום קצוצים ועשבי תיבול קצוצים דק לפי הטעם. לשים היטב בידיים. יוצרים קציצות (עגולות או מאורכות) וצולים משני הצדדים על מחבת פסים מלוהטת היטב ממש לפני הישיבה לשולחן.

* אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהל האקדמיה של בולטהאופ בנמל תל אביב.

>> בשבוע שעבר הכנו דג לשבת עם חומוס וירקות

>> יש לנו אפליקציית מתכונים חדשה ושווה טילים!