אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

נאגטס עוף כמו במקדונלד'ס

זאת אומרת קצת יותר בריאים, הרבה יותר טעימים ופי אלף יותר עסיסיים ושווים מאלה שאוכלים בחוץ. השבת הזו מפנקים את הילדים עד הסוף, באדיבות זוכת "מאסטר שף" נוף עתאמנה אסמעיל

נוף עתאמנה אסמעיל | mako אוכל | פורסם 18/06/15 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 104 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לכ-40 נאגטס:

1 ק"ג עוף טחון (חצי קילו פרגיות וחצי קילו חזה)

חצי כפית פטרוזיליה יבשה

גבעול סלרי, מגורר בפומפייה דקה

כפית אבקת שום

כפית אבקת בצל

חצי כפית חרדל

חצי כפית פפריקה

2 כפות פירורי לחם

2 כפות מים

רבע כפית פלפל שחור

כפית וחצי מלח

לבלילה ולטיגון:

כוס וחצי קמח

3 ביצים טרופות

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1 מערבבים את העוף הטחון עם שאר המרכיבים ולשים מעט.

2 מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים מהתערובת נאגטס קטנים. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מעבירים את התבנית למקפיא לשעה, כדי שהתערובת תתייצב.

3 מכינים קערה עם קמח וקערה עם ביצים טרופות, טובלים את הנאגטס בקמח, בביצים הטרופות ושוב בקמח ומסדרים שוב על נייר האפייה. בשלב הזה אפשר לטגן את נאגטס, או לחלופין להחזיר אותם למקפיא להתייצבות מוחלטת ואז להעביר לשקיות אטומות ולשמור בהקפאה.

4 אם רוצים להמשיך בהכנה, מטגנים את הנאגטס בשמן עמוק וחם כ-4 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים. מעבירים לנייר סופג.

5 מגישים מיד עם קטשופ, מיונז, פלחי לימון או כל מטבל שאוהבים.

>> ועוד לא התאוששנו מהעוף בציפוי פלאפל שנוף הכינה לנו לפני שבוע

>> מזל טוב! לסורא מארה נולד אח קטן וכשר