צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
גולאש הונגרי אמיתי
כשרוצים מתכון הונגרי כמו שצריך, כל מה שצריך זה להרים טלפון לצילה. אז עשינו את זה, והנה התוצאה: גולאש עשיר ונהדר שמתבשל עם רצועות של כרוב והרבה פפריקה - ומוגש עם הר של אורז לבן. תענוג
צילה עופר | mako אוכל
| פורסם 25/06/15
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
1 ק"ג בשר אנטרקוט או שפונדרה טרי, חתוך לקוביות
חצי כוס שמן קנולה
3 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה מרוקאית
כפית סוכר לבן
כף שטוחה של מלח
4 כוסות מים רותחים
קופסה קטנה של רסק עגבניות
3 עגבניות בשלות, מגורדות
ראש כרוב לבן, חתוך לרצועות דקיקות
אופן ההכנה:
1 מחממים את השמן היטב בסיר לא עמוק ומטגנים את הבשר כמה דקות מכל צד, עד שהוא משחים.
2 מוסיפים את הבצל, הפלפל השחור והפפריקה, הסוכר והמלח ומערבבים.
3 מוסיפים את המים החמים, רסק העגבניות והעגבניות המגורדות. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
4 מנמיכים את האש ומוסיפים את רצועות הכרוב. מבשלים כשעה על אש נמוכה, שבמהלכן מוסיפים מים אם צריך.
5 מגישים עם אורז פרסי.