אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

גולאש הונגרי אמיתי

כשרוצים מתכון הונגרי כמו שצריך, כל מה שצריך זה להרים טלפון לצילה. אז עשינו את זה, והנה התוצאה: גולאש עשיר ונהדר שמתבשל עם רצועות של כרוב והרבה פפריקה - ומוגש עם הר של אורז לבן. תענוג

צילה עופר | mako אוכל | פורסם 25/06/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 98 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ק"ג בשר אנטרקוט או שפונדרה טרי, חתוך לקוביות

חצי כוס שמן קנולה

3 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות

כפית פלפל שחור גרוס

2 כפיות פפריקה מתוקה מרוקאית

כפית סוכר לבן

כף שטוחה של מלח

4 כוסות מים רותחים

קופסה קטנה של רסק עגבניות

3 עגבניות בשלות, מגורדות

ראש כרוב לבן, חתוך לרצועות דקיקות

 

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן היטב בסיר לא עמוק ומטגנים את הבשר כמה דקות מכל צד, עד שהוא משחים.

2 מוסיפים את הבצל, הפלפל השחור והפפריקה, הסוכר והמלח ומערבבים.

3 מוסיפים את המים החמים, רסק העגבניות והעגבניות המגורדות. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.

4 מנמיכים את האש ומוסיפים את רצועות הכרוב. מבשלים כשעה על אש נמוכה, שבמהלכן מוסיפים מים אם צריך.

5 מגישים עם אורז פרסי.

>> בשבוע שעבר הכנו נאגטס עוף מעולים

>> ולקינוח: עוגיות חמאת בוטנים קלילות