אוכל
צילום׃ נטלי לוין, mako אוכל

פשטידת ברוקולי פרווה

לא משנה כמה ארסנל הפשטידות שלכם גדול - אתם חייבים להחזיק בו לפחות מתכון אחד לפשטידה מוצלחת פרווה. אז הנה, ארגנו לכם אחד כזה

נטלי לוין | mako אוכל | פורסם 22/05/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 302 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

800 גרם ברוקולי (קפוא או טרי), מפורק לפרחים

בצל

2 שיני שום, כתושות

5 ביצים L

חצי כוס קוואקר

חצי כפית אבקת אפייה

30 מ"ל (2 כפות) שמן זית

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מפרקים את הברוקולי לפרחים ומפזרים בתוך תבנית פיירקס משומנת.

3 קוצצים את הבצל ושמים בקערה.

4 מוסיפים שום כתוש, ביצים, קוואקר, אבקת אפייה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

5 יוצקים את התערובת על הברוקולי.

6 אופים 40-50 דקות, או עד הזהבה והתייצבות.

7 מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.

טיפים:

* הפשטידה תישמר עטופה היטב עד 4 ימים במקרר.

* מומלץ להגיש חם.

* אם רוצים, אפשר להוסיף גבינה מגוררת לתערובת. כמובן שאז הפשטידה לא תהיה פרווה.