אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

עוגת תפוזים וקוקוס בחושה

אין כמו הניחוח המשכר של התפוזים - ובעיקר של עוגות התפוזים - כדי לבשר על בואו של החורף. במתכון הזה לא תצטרכו להקציף, להמתין או לעבוד קשה, והתוצאה עדיין תהיה מדהימה. עוגת התפוזים שלא תסחט מכם את המיץ

נטלי לוין | mako אוכל | פורסם 10/11/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.6 513 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (8 מנות):

לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ:

3 ביצים

200 גרם (1 כוס) סוכר

כפית תמצית וניל

קורט מלח

240 מ"ל (1 כוס) מיץ תפוזים

קליפה מגוררת מ-2 תפוזים

125 מ"ל (1/2 כוס) שמן

280 גרם (2 כוסות) קמח

50 גרם (1/2 כוס) קוקוס טחון

10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.

2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, וניל, מלח, מיץ תפוזים, קליפת תפוזים ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה ודלילה.

3 מוסיפים קמח, קוקוס ואבקת אפייה וטורפים עד שמתקבלת בלילה אחידה.

4 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 45-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.

5 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

לבלוג של נטלי - עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו כאן פאי שוקולד וקפה עשיר

>> אוהבי תפוחי האדמה - הסרטון הזה בשבילכם