אוכל

חטיפי ריסז קאפס

חמאת בוטנים היא אחד המאכלים הכי אהובים עלינו, בטח כשהיא מגיעה עם שוקולד ובצורה של חטיף אישי, קטן וחמוד שאי אפשר להפסיק לאכול ממנו. בקיצור, עזבו את חטיפי המכולות, הרי אין כמו בבית

נטלי לוין | mako אוכל | פורסם 04/11/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 175 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למלית חמאת הבוטנים:

125 גרם (חצי כוס) חמאת בוטנים חלקה

25 גרם חמאה רכה מאוד

קורט מלח

60 גרם (חצי כוס) אבקת סוכר

לציפוי השוקולד (הקאפס):

400 גרם שוקולד מריר

1 כף שמן

אופן ההכנה:

1 מכינים את מלית חמאת הבוטנים: מערבבים בקערה את חמאת הבוטנים, החמאה, המלח ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, ומניחים בצד עד להכנת הקאפס.

2 מכינים את קאפס השוקולד: קוצצים את השוקולד, שמים בקערה וממיסים במיקרוגל או על בן מארי. מוסיפים את כף השמן ומערבבים עד לאחידות.

בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט

3 מרפדים תבנית מיני מאפינס בעטרות נייר, ובעזרת מברשת קטנה מברישים את עטרות הנייר בשכבה דקה של שוקולד. מכניסים למקפיא למשך חצי שעה עד להתייצבות.

4 מוציאים את עטרות הנייר המצופות מהמקפיא, וממלאים במלית חמאת הבוטנים בעזרת שק זילוף.

5 יוצקים שכבה נוספת של שוקולד לכיסוי מוחלט, ומצננים במקפיא במשך כשעה.

6 מחלצים מהתבנית, מסירים את עטרות הנייר ומגישים מיד.

* המתכון מספיק ל-15-20 יחידות בתבנית מיני מאפינס (24 שקעים).