אוכל

מאפה פודינג עם שוקולד, בננות ושיבולת שועל

חשבתם שדייסה זה משעמם? קבלו דייסה מושחתת באקסטרים, שהופכת למאפה פודינגי מלא בכל טוב - פקאנים, שוקולד, בננות והמון המון טעם. רק חסרה גלידה קרה בצד ואתם מסודרים

סבינה ולדמן | mako אוכל | פורסם 11/05/15 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 40 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס שיבולת שועל

3 כוסות חלב

1/2 כוס סוכר חום

זרעים מחצי מקל וניל (או חצי כפית תמצית וניל)

קורט מלח

2 בננות, פרוסות לעובי 1 ס״מ

100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס

100 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס

מעט חמאה רכה לשימון התבנית + סוכר לפיזור

2 כפות סוכר חום (נוספות)

אופן ההכנה:

1 מניחים בסיר שיבולת שועל, חלב, סוכר, וניל, מלח. מבשלים על להבה בינונית כ-5 דקות, עד שמתקבלת דייסה סמיכה. מעבירים למקרר לצינון מלא.

2 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. משמנים תבנית בינונית בחמאה ומצפים בסוכר.

3 מערבבים את הדייסה עם הבננות, השוקולד והאגוזים. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים בתנור כחצי שעה.

4 בוזקים סוכר חום מעל ומקרמלים בעזרת ברנר, או בתנור במצב גריל בחום גבוה למספר דקות. מגישים חם לצד גלידה.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת נקטרינות מהירה
>> פק"ל שבועות: פשטידה ב-5 מרכיבים