צילום׃ נטלי לוין, mako אוכל
כדורי שוקולד וקוקוס כשרים לפסח
דאגנו לכם למתכון נהדר שהורג כמה וכמה ציפורים במכה: גם מעביר שעה פלוס בכיף עם הילדים, גם מוציא את המיטב מעוגיות היין הכשרות, וגם בסוף יש לכם כדורי שוקולד וקוקוס מעולים. מה רע?
נטלי לוין | mako אוכל
| פורסם 10/04/17
- זמן עבודהעד שעה
- זמן הכנהעד שעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (25 מנות):
250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה
קורט מלח
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
200 גרם ביסקוויטים ללא גלוטן או עוגיות יין, מרוסקים גס
100 גרם (1 כוס) קוקוס טחון
לציפוי:
50 גרם קוקוס טחון
אופן ההכנה:
1 שמים בקערה את השמנת, המלח והשוקולד, ומחממים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
2 מוסיפים ביסקוויטים וקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.
3 מצננים במשך כשעה במקרר עד להתייצבות.
4 מגלגלים לכדורים וטובלים בקוקוס טחון.
טיפים:
• שומרים את הכדורים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.
• במקום ביסקוויטים ללא גלוטן אפשר להשתמש בכל סוג אחר של עוגיות שאוהבים.