אוכל
צילום׃ נטלי לוין, mako אוכל

טראפלס קוקוס

חולשה לטראפלס זה משהו שאנחנו לגמרי סובלים ממנו, והאמת? אין לנו שום רצון לטפל בזה. למעשה רק הדיבור הזה עושה לנו חשק לרוץ למטבח ולתקתק את הטראפלס האלה, עם הקוקוס והשוקולד הלבן. היינו כאן

נטלי לוין | mako אוכל | פורסם 13/02/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 114 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

200 גרם שוקולד לבן

45 מ"ל (3 כפות) קרם קוקוס

מעט מלח

20 גרם (2 כפות) קוקוס

לציפוי:

קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

1 קוצצים את השוקולד הלבן ושמים בקערה.

2 מוסיפים קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת אחידה.

3 מוסיפים מלח וקוקוס ומערבבים היטב.

4 מצננים את התערובת במשך 30-40 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת.

5 מגלגלים לכדורים, מצפים בקוקוס קלוי ומגישים.

* הטראפלס נשמרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.

* אפשר לקשט באגוזים קצוצים במקום קוקוס קלוי.

>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט

>> בפעם הקודמת הכנו עוגיות חמאה קלאסיות