צילום׃ נטלי לוין, mako אוכל
טראפלס קוקוס
חולשה לטראפלס זה משהו שאנחנו לגמרי סובלים ממנו, והאמת? אין לנו שום רצון לטפל בזה. למעשה רק הדיבור הזה עושה לנו חשק לרוץ למטבח ולתקתק את הטראפלס האלה, עם הקוקוס והשוקולד הלבן. היינו כאן
נטלי לוין | mako אוכל
| פורסם 13/02/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (16 מנות):
200 גרם שוקולד לבן
45 מ"ל (3 כפות) קרם קוקוס
מעט מלח
20 גרם (2 כפות) קוקוס
לציפוי:
קוקוס קלוי
אופן ההכנה:
1 קוצצים את השוקולד הלבן ושמים בקערה.
2 מוסיפים קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מוסיפים מלח וקוקוס ומערבבים היטב.
4 מצננים את התערובת במשך 30-40 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת.
5 מגלגלים לכדורים, מצפים בקוקוס קלוי ומגישים.
* הטראפלס נשמרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.
* אפשר לקשט באגוזים קצוצים במקום קוקוס קלוי.