מאפינס שיבולת שועל שכולם אוהבים
מאפינס עם שילוב מנצח של שיבולת שועל, תפוחים, תמרים וקינמון שהכי פשוט וקל להכין ויכולים לסגור שלל פינות - מארוחת עשר מפנקת, דרך קינוח נטול רגשות אשם ועד מנת בראנץ' צנועה אך מושלמת
אינס שילת ינאי | mako אוכל
| פורסם 30/05/17
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
שלושת רבעי כוס סוכר
3 ביצים
כפית תמצית וניל
חצי כוס שמן קנולה
1 כוס יוגורט (ניתן להמיר במיץ תפוזים לקבלת מאפה פרווה)
שלושת רבעי כוס שיבולת שועל דקה
שלושת רבעי כוס קמח תופח
2 כוסות קוביות קטנות של תפוחים
כפית גדושה קינמון
כוס קוביות תמרים קטנות
אופן ההכנה:
1 מערבבים יחד סוכר, ביצים, תמצית וניל, שמן ויוגורט.
2 בעזרת כף מקפלים לתערובת את שיבולת השועל והקמח ומוסיפים את התפוחים החתוכים, הקינמון ושלושת רבעי כוס קוביות תמרים.
3 מעבירים לתבנית שקעים - ממלאים כשלושה רבעים מנפח השקע ומפזרים מעל עוד קוביות תמרים.
4 אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.