אוכל

מאפינס שיבולת שועל שכולם אוהבים

מאפינס עם שילוב מנצח של שיבולת שועל, תפוחים, תמרים וקינמון שהכי פשוט וקל להכין ויכולים לסגור שלל פינות - מארוחת עשר מפנקת, דרך קינוח נטול רגשות אשם ועד מנת בראנץ' צנועה אך מושלמת

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 30/05/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 98 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

שלושת רבעי כוס סוכר

3 ביצים

כפית תמצית וניל

חצי כוס שמן קנולה

1 כוס יוגורט (ניתן להמיר במיץ תפוזים לקבלת מאפה פרווה)

שלושת רבעי כוס שיבולת שועל דקה

שלושת רבעי כוס קמח תופח

2 כוסות קוביות קטנות של תפוחים

כפית גדושה קינמון

כוס קוביות תמרים קטנות

אופן ההכנה:

1 מערבבים יחד סוכר, ביצים, תמצית וניל, שמן ויוגורט. 

2 בעזרת כף מקפלים לתערובת את שיבולת השועל והקמח ומוסיפים את התפוחים החתוכים, הקינמון ושלושת רבעי כוס קוביות תמרים.

3 מעבירים לתבנית שקעים - ממלאים כשלושה רבעים מנפח השקע ומפזרים מעל עוד קוביות תמרים.

4 אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.