אוכל
צילום׃ דרור עינב, mako אוכל

פסטה עם גוואקמולי

לא מעט מתכונים נהדרים אפשר להכין עם פסטות, אבל יש לנו תחושה שהמתכון הבא הולך להפתיע אתכם בענק: פסטה ברוטב עשיר ומוקרם, בלי טיפת שמנת, על בסיס המטבל המקסיקני הכל כך אהוב

מיכל מוזס | mako אוכל | פורסם 26/02/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 97 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לגוואקמולי:

3 אבוקדו גדולים, ללא קליפה וגלעין

1 עגבנייה, קצוצה

מיץ מחצי לימון

1 כפית חרדל

1 כפית מיונז

2-1 שיני שום, קצוצות

רבע פלפלון צ'ילי קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)

מלח

פלפל שחור גרוס

2 כפות כוסברה ו/או פטרוזיליה, קצוצה

להרכבת המנה:

חבילת פסטה (500 גרם)

3 כפות שמן זית

500 גרם מגוון עגבניות שרי, חצויות

להגשה:

כוסרה ופטרוזיליה, קצוצות

אופן ההכנה:

1 בקערת מעבד מזון שמים את כל מרכיבי הגוואקמולי ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת מסה ששחלקה קרמית וחלקה עדיין עם גושים.

2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.

3 מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את העגבניות קלות.

4 מכבים את האש ומוסיפים למחבת עם העגבניות את הפסטה ואת הגוואקמולי, ומערבבים פנימה. מפזרים מעל עשבי תיבול ומגישים חם.

>> בפעם שעברה הכנו פסטה עם טונה, אריסה ולימונים כבושים