צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
פסטה עם גוואקמולי
לא מעט מתכונים נהדרים אפשר להכין עם פסטות, אבל יש לנו תחושה שהמתכון הבא הולך להפתיע אתכם בענק: פסטה ברוטב עשיר ומוקרם, בלי טיפת שמנת, על בסיס המטבל המקסיקני הכל כך אהוב
מיכל מוזס | mako אוכל
| פורסם 26/02/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לגוואקמולי:
3 אבוקדו גדולים, ללא קליפה וגלעין
1 עגבנייה, קצוצה
מיץ מחצי לימון
1 כפית חרדל
1 כפית מיונז
2-1 שיני שום, קצוצות
רבע פלפלון צ'ילי קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות כוסברה ו/או פטרוזיליה, קצוצה
להרכבת המנה:
חבילת פסטה (500 גרם)
3 כפות שמן זית
500 גרם מגוון עגבניות שרי, חצויות
להגשה:
כוסרה ופטרוזיליה, קצוצות
אופן ההכנה:
1 בקערת מעבד מזון שמים את כל מרכיבי הגוואקמולי ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת מסה ששחלקה קרמית וחלקה עדיין עם גושים.
2 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.
3 מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את העגבניות קלות.
4 מכבים את האש ומוסיפים למחבת עם העגבניות את הפסטה ואת הגוואקמולי, ומערבבים פנימה. מפזרים מעל עשבי תיבול ומגישים חם.