צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
פסטה עם אספרגוס ועלים ירוקים
בא לכם אוכל מבושל אבל שעדיין יהיה קליל? מעוניינים בארוחת ערב סופר פשוטה להכנה וצבעונית להפליא? קחו חבילת פוזילי, הוסיפו לה אספרגוס וירוקים, והנה לכם מנת פסטה חדשה ומרעננת
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 21/08/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילה (500 גרם) פסטה פוזילי
רבע כוס שמן זית מעולה
2 שיני שום, פרוסות דק
פלפל שחור
חבילת אספרגוס טרי
כף שטוחה של מלח
חבילה גדולה של עלי בייבי טריים
מלח גס
אופן ההכנה:
1 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
2 במחבת כבדה מטגנים את השום עם מעט שמן הזית עד להזהבה ומתבלים בפלפל שחור.
3 חותכים כס"מ מהבסיס של כל גבעול אספרגוס, ולאחר מכן חותכים את כל הגבעולים באמצע לשניים.
4 חולטים את האספרגוס החצויים בסיר עם מים רותחים ומלח עד שצבעם הופך לירוק זרחני.
5 מוסיפים את האספרגוס לשמן הזית והשום ושופכים הכל על הפסטה החמה.
6 מוסיפים את עליי הבייבי ומערבבים היטב. מזלפים מעל מעט שמן זית טרי, מוסיפים קצת מלח גס ומגישים חם.