צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
פסטה ברוטב אפונה ושמן זית
קשה לכם להתניע את השבוע? אנחנו מבינים, גם לנו. הפתרון שלנו: ארוחת ערב אחת מהירה וסופר מנחמת, עם פסטה פרפרים ופסטו שעשוי בכלל מאפונה. תנסו, ותספרו לנו איך היה
רותם ליברזון | mako אוכל
| פורסם 31/10/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
חבילת פסטה פרפלה
חבילת אפונה קפואה, מופשרת
חצי כוס שמן זית
3 שיני שום
חצי כוס צנוברים
מלח
פלפל שחור
חצי כוס פרמזן מגורר
אופן ההכנה:
1 מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את האפונה, שמן הזית, השום והצנוברים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
2 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ומסננים.
3 מערבבים היטב את הפסטה החמה והפסטו, מקשטים במעט אפונים ומגישים חם עם פרמזן.