צילום׃ דרור עינב, mako אוכל
מאפינס ספגטי עם תרד וקשקבל
אם אתם מאותם אנשים שמחפשים מתכונים סופר קלילים ומהירים שמשלבים המון דברים טובים, המאפינס החמודים האלה הם בדיוק מה שחיפשתם: פסטה, תרד וקשקבל שמתאחדים יחד למאפה אחד מיוחד
מיכל מוזס | mako אוכל
| פורסם 01/01/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
100 גרם ספגטי
400 גרם תרד חלוט (אפשר קפוא), קצוץ גס
2 ביצים
2 שיני שום, כתושות
50 גרם גבינה בולגרית (או פטה), מפוררת
50 גרם קשקבל (או צ'דר), מגוררת
2 כפות שמיר, קצוץ (או עירית, פטרוזיליה או אורגנו יבש)
מלח
פלפל שחור
30 גרם גבינה קשה
אופן ההכנה:
1 משמנים תבנית שקעים של קאפקייקס.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן ומניחים בצד.
4 מערבבים בקערה את כל שאר המרכיבים למעט הגבינה הקשה בסוף. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפסטה ומערבבים אותה בעדינות עם שאר המסה.
5 מעבירים את התערובת לתבנית השקעים, מפזרים מעל את הגבינה הקשה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.