אוכל
צילום׃ דרור עינב, mako אוכל

מאפינס ספגטי עם תרד וקשקבל

אם אתם מאותם אנשים שמחפשים מתכונים סופר קלילים ומהירים שמשלבים המון דברים טובים, המאפינס החמודים האלה הם בדיוק מה שחיפשתם: פסטה, תרד וקשקבל שמתאחדים יחד למאפה אחד מיוחד

מיכל מוזס | mako אוכל | פורסם 01/01/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 65 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

100 גרם ספגטי

400 גרם תרד חלוט (אפשר קפוא), קצוץ גס

2 ביצים

2 שיני שום, כתושות

50 גרם גבינה בולגרית (או פטה), מפוררת

50 גרם קשקבל (או צ'דר), מגוררת

2 כפות שמיר, קצוץ (או עירית, פטרוזיליה או אורגנו יבש)

מלח

פלפל שחור

30 גרם גבינה קשה

אופן ההכנה:

1 משמנים תבנית שקעים של קאפקייקס.

2 מחממים תנור ל-180 מעלות.

3 מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן. מסננים, מערבבים עם מעט שמן ומניחים בצד.

4 מערבבים בקערה את כל שאר המרכיבים למעט הגבינה הקשה בסוף. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפסטה ומערבבים אותה בעדינות עם שאר המסה. 

5 מעבירים את התערובת לתבנית השקעים, מפזרים מעל את הגבינה הקשה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.

>> בפעם שעברה תקתקנו אטריות אורז עם בשר טחון

>> והנה עוד מתכוני פסטות