אוכל

טאבולה שבעת המינים

תשכחו מהטאבולה השגרתית ותכניסו לחייכם את הטאבולה העשירה והרעננה הזאת, עם ענבים, דבלים וסירופ רימונים. אפשר להכין אותה טבעונית ואפשר להוסיף גבינות, בחירה שלכם

אורלי פלאי-ברונשטיין | mako אוכל | פורסם 14/05/18 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לסלט:

1 כוס קוסקוס מלא

חצי כוס גריסי פנינה

1 כוס ענבים ירוקים, שלמים או חצויים

6 דבלים (או תאנים טריות), פרוסות גס

2 כוסות תערובת עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, נענע) קצוצים גס

לרוטב:

4 כפות שמן זית

1 כף רכז רימונים

1 כף מיץ לימון סחוט טרי

2 כפות סילאן

אופציונלי: ברינזה או חמד או פטה

אופן ההכנה:

1 יוצקים מים רותחים על הקוסקוס, מכסים וממתינים שיספוג את הנוזלים ויתרכך. מצננים.

2 מבשלים את גריסי הפנינה בסיר עם מים 25-20 דקות או עד לריכוך. מסננים ומצננים.

3 מערבבים את הקוסקוס עם גריסי פנינה ויתר החומרים בקערה רחבה.

טאבולה שבעת המינים (צילום: בבושקה הפקות)
ירקרק ומרענן|צילום: בבושקה הפקות

4 מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.

5 יוצקים את הרוטב על הסלט, ואם רוצים מפזרים גבינה. מערבבים ומגישים.