צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מאפינס קישואים בריאים
הם בריאים, הם מתקתקים והם ממש ממש טעימים - קבלו מתכון למאפינס קישואים עם קמח מלא שאפילו הילדים שלכם יקלטו בשמחה. בדיוק ככה אנחנו אוהבים את האוכל הבריא שלנו
| mako אוכל
| פורסם 18/08/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
2 ביצים
3/4 כוס חלב
חצי כוס שמן
כוס קמח רגיל
כוס קמח מלא
כף אבקת אפייה
רבע כוס סוכר חום
כפית מלח
3 קישואים או זוקיני, נקיים ומגוררים בפומפייה
כף בזיליקום יבש או אורגנו
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הביצים, החלב והשמן. בקערה נפרדת מערבבים את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
3 מוסיפים לתערובת הביצים, החלב והשמן את תערובת הקמח, את הקישואים המגוררים ואת הבזיליקום/אורגנו. מערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה ולא יותר. מעבירים לתבנית מאפינס משומנת היטב, או מרופדת במנז'טים.
4 אופים כ-20 דקות עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים לחים. מחכים כמה דקות, מחלצים מהתבנית ומגישים.
* הצעה לשדרוג: מגררים לתוך התערובת 100 גרם גבינה בולגרית.