אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מאפינס קישואים בריאים

הם בריאים, הם מתקתקים והם ממש ממש טעימים - קבלו מתכון למאפינס קישואים עם קמח מלא שאפילו הילדים שלכם יקלטו בשמחה. בדיוק ככה אנחנו אוהבים את האוכל הבריא שלנו

| mako אוכל | פורסם 18/08/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 47 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

2 ביצים

3/4 כוס חלב

חצי כוס שמן

כוס קמח רגיל

כוס קמח מלא

כף אבקת אפייה

רבע כוס סוכר חום

כפית מלח

3 קישואים או זוקיני, נקיים ומגוררים בפומפייה 

כף בזיליקום יבש או אורגנו

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים בקערה את הביצים, החלב והשמן. בקערה נפרדת מערבבים את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.

3 מוסיפים לתערובת הביצים, החלב והשמן את תערובת הקמח, את הקישואים המגוררים ואת הבזיליקום/אורגנו. מערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה ולא יותר. מעבירים לתבנית מאפינס משומנת היטב, או מרופדת במנז'טים.

4 אופים כ-20 דקות עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים לחים. מחכים כמה דקות, מחלצים מהתבנית ומגישים.

* הצעה לשדרוג: מגררים לתוך התערובת 100 גרם גבינה בולגרית.