אוכל
צילום׃ עדי קלינגהופר

עוגת מייפל פרווה מהחלומות

לא שגשם זה משהו שמאיים עלינו, להפך, אבל בכל זאת - המחשבה לעבור סוף שבוע חורפי בלי איזו עוגה עסיסית וטובה הייתה לנו לא קלה. אז ביקשנו מעדיקוש את המתכון הכי טוב שלה לעוגת מייפל (ועוד פרווה). קבלו

עדי קלינגהופר | mako | פורסם 13/11/25 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-2 תבניות אינגליש קייק:

4 ביצים

1 כוס (200 גרם) סוכר 

1 כוס (200 גרם) שמן 

כוס (240 מ"ל) מיץ תפוזים סחוט טרי

כוס ושלושת רבעי (245 גרם) קמח 

כפית וחצי אבקת אפייה

100 גרם פקאן קצוץ

1 כפית קינמון

1 כף סוכר 

חצי כוס סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות.

2 מקציפים במיקסר ביצים וסוכר עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה. מוסיפים בזרם דק ותוך כדי הקצפה את השמן ומיץ תפוזים.

3 מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומקציפים רק עד לקבלת בלילה אחידה. מעבירים את הבלילה לתבניות משומנות או מרופדות נייר אפייה.

4 מערבבים בקערה קטנה אגוזים קצוצים, קינמון וסוכר. מפזרים בעדינות על העוגות.

5 אופים את העוגות כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. מוציאים ומוזגים את המייפל (בעודן חמות). מצננים ושומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.

עוגת מייפל פרווה. כן, ברור שיש אגוזים (צילום: עדי קלינגהופר)
עוגת מייפל פרווה. כן, ברור שיש אגוזים|צילום: עדי קלינגהופר
עוגת מייפל פרווה (צילום: עדי קלינגהופר)
עוגת מייפל פרווה|צילום: עדי קלינגהופר

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!