אוכל
צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל

חטיף מצות עם שוקולד-טחינה

בלי תנור, בלי קרמל - השנה לקחנו את חטיף המצות שאנחנו מכינים בכל שנה, ופישטנו את ההכנה שלו אפילו יותר. כלום עבודה, כלום זמן, ואלוהים כמה שזה ממכר

עדי קלינגהופר | mako אוכל | פורסם 07/04/22 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 מצות

200 גרם שוקולד מריר

170 גרם טחינה

לקישוט:

בוטנים

בייגלה כשר לפסח

מלח ים

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1 ממיסים את השוקולד המריר במיקרו בפולסים של 30 שניות.

2 מוסיפים טחינה גולמית ומערבבים עד לאיחוד.

3 מסדרים את המצות על נייר אפייה ומוזגים עליהן את תערובת השוקולד והטחינה. מורחים בעזרת כף כך שהמצות יהיו מכוסות בתערובת לגמרי.

4 מפזרים בייגלה, בוטנים ומעט מלח ים ומעבירים למקפיא ל-10 דקות.

5 שוברים את המצות ומגישים.

חטיף מצות עם שוקולד-טחינה, שבור לחתיכות (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
שברים שברים של עונג צרוף|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
חטיף מצות עם שוקולד-טחינה, הגשה (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
זהירות, התמכרות|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי - עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

כאן יש המון קינוחים שווים לפסח

וקינוחים פרווה לפסח

** ממתק המצות יישמר במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים.