צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל
חטיף מצות עם שוקולד-טחינה
בלי תנור, בלי קרמל - השנה לקחנו את חטיף המצות שאנחנו מכינים בכל שנה, ופישטנו את ההכנה שלו אפילו יותר. כלום עבודה, כלום זמן, ואלוהים כמה שזה ממכר
עדי קלינגהופר | mako אוכל
| פורסם 07/04/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
6 מצות
200 גרם שוקולד מריר
170 גרם טחינה
לקישוט:
בוטנים
בייגלה כשר לפסח
מלח ים
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד המריר במיקרו בפולסים של 30 שניות.
2 מוסיפים טחינה גולמית ומערבבים עד לאיחוד.
3 מסדרים את המצות על נייר אפייה ומוזגים עליהן את תערובת השוקולד והטחינה. מורחים בעזרת כף כך שהמצות יהיו מכוסות בתערובת לגמרי.
4 מפזרים בייגלה, בוטנים ומעט מלח ים ומעבירים למקפיא ל-10 דקות.
5 שוברים את המצות ומגישים.
לבלוג של עדי - עדיקוש
כאן יש המון קינוחים שווים לפסח
** ממתק המצות יישמר במקרר בקופסה אטומה עד 3 ימים.