אוכל
צילום׃ George Dolgikh, יחסי ציבור

פנקייקים פרווה

רוצים להכין פנקייק פרווה? אין שום בעיה, עדיקוש דאגה למתכון שיספק לכם פנקייק אוורירי בלי חמאה ובלי חלב. אין סופ"ש בלי פנקייקים, עכשיו רק תבחרו אם לאכול לצד מייפל או שוקולד

עדי קלינגהופר | mako אוכל | פורסם 11/07/24 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 261 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס מים (240 מ"ל)

2 ביצים

רבע כוס סוכר (50 גרם)

כוס וחצי קמח (210 גרם)

כף אבקת אפייה (10 גרם)

כפית אבקת סודה לשתייה (5 גרם)

4 כפות שמן קנולה (40 גרם)

כפית תמצית וניל

 

 

 

 

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב בקערה מים, ביצים וסוכר. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה, וטורפים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. מוסיפים שמן ותמצית וניל, וטורפים שוב עד איחוד.

2 מחממים מחבת רחבה על להבה נמוכה ומשמנים אותה עם תרסיס שמן או נטורינה.

3 כשהמחבת מספיק חמה מניחים כף מהבלילה. כשמתחילות להופיע בועות קטנות זה הזמן להפוך את הפנקייק. מטגנים מהצד השני כדקה נוספת ומוצאים לצלחת הגשה.

4 ממשיכים עד סיום הבלילה, ומגישים חם עם רוטב מייפל או שוקולד חם.

לבלוג של עדי - עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!