אוכל
צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל

מיני סופגניות ריקוטה ללא שמרים

אין כמו סופגניות זריזות שאפשר להכין על המקום, ללא שמרים וללא היערכות מראש - רק לחכות שהשמן יתחמם ולצפות בהן מזהיבות. את הצורה היפה מקבלים בזכות כף גלידה קפיצית שמשמנים, טובלים בבצק וזורקים לשמן החם

עדי קלינגהופר | mako אוכל | פורסם 26/12/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

כוס קמח (140 גרם)

רבע כוס סוכר (50 גרם)

2 ביצים L

חבילת גבינת ריקוטה קלאסית (250 גרם)

מעט גרידת לימון

כפית וניל

לטיגון:

כ-2 ליטר שמן

להגשה:

אבקת סוכר

ריבה/שוקולד

אופן ההכנה:

1 מחממים בסיר רחב שמן לטמפרטורה של 170 מעלות.

יש טריק לצורה העגולה היפה שלהן (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
יש טריק לצורה העגולה היפה שלהן|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

2 מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה במרקם חלק.

3. משמנים כף גלידה קפיצית, ומעבירים בכל פעם כף מהבלילה ישירות לשמן הרותח. מטגנים כל סופגנייה מ-2 הצדדים עד הזהבה יפה ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

סופגניות מהירות ויפות ללא שמרים (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
סופגניות מהירות ויפות ללא שמרים|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

4 מפזרים אבקת סוכר ומגישים כשהסופגניות עוד חמות לצד ריבה/ממרח שאוהבים.

סופגניות אשל הדור הבא (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
סופגניות אשל הדור הבא|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי - עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!