צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל
עוגת קוקוס בחושה פרווה
מה אפשר לרצות מעוגה חוץ משתהיה קלילה להכנה, טעימה בטירוף ומתאימה פיקס עם כוס תה או קפה? התשובה היא שתהיה פרווה, כדי שגם שומרי הכשרות יוכלו ליהנות ממנה תמיד, לא משנה אחרי איזו ארוחה
עדי קלינגהופר | mako אוכל
| פורסם 01/12/22
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
לתבנית 20*30 ס"מ או 2 אינגליש קייק:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
חצי כוס סולת
1 כוס קמח
כוס וחצי קוקוס ועוד קצת לקישוט
1 שקית אבקת אפייה
לסירופ סוכר:
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל- 175 מעלות.
2 מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים, סוכר ושמן במהירות בינונית.
3 מוסיפים מיץ תפוזים, סולת, קמח, קוקוס ואבקת אפייה ומערבבים עד איחוד.
4 מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה ל-40 דקות או עד הזהבה.
5 מכינים סירופ סוכר: מחממים בקלחת מיץ תפוזים, מים וסוכר עד לרתיחה, תוך ערבוב.
6 מוציאים את העוגה מהתנור, מוזגים את הסירופ ומפזרים קוקוס לקישוט.
7 מניחים לצינון כשעה ופורסים.
לבלוג של עדי - עדיקוש
** העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים.