אוכל
צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל

עוגת קוקוס בחושה פרווה

מה אפשר לרצות מעוגה חוץ משתהיה קלילה להכנה, טעימה בטירוף ומתאימה פיקס עם כוס תה או קפה? התשובה היא שתהיה פרווה, כדי שגם שומרי הכשרות יוכלו ליהנות ממנה תמיד, לא משנה אחרי איזו ארוחה

עדי קלינגהופר | mako אוכל | פורסם 01/12/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 171 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 20*30 ס"מ או 2 אינגליש קייק:

4 ביצים

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

1 כוס מיץ תפוזים

חצי כוס סולת

1 כוס קמח

כוס וחצי קוקוס ועוד קצת לקישוט

1 שקית אבקת אפייה

לסירופ סוכר:

חצי כוס מיץ תפוזים

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל- 175 מעלות.

2 מערבבים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים, סוכר ושמן במהירות בינונית.

3 מוסיפים מיץ תפוזים, סולת, קמח, קוקוס ואבקת אפייה ומערבבים עד איחוד.

4 מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה ל-40 דקות או עד הזהבה.

5 מכינים סירופ סוכר: מחממים בקלחת מיץ תפוזים, מים וסוכר עד לרתיחה, תוך ערבוב.

6 מוציאים את העוגה מהתנור, מוזגים את הסירופ ומפזרים קוקוס לקישוט.

7 מניחים לצינון כשעה ופורסים.

לבלוג של עדי - עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים.