צילום׃ עדי קלינגהופר, mako אוכל
עוגת בננות ושוקולד צ'יפס בקערה אחת
זאת לא רק הדרך הכי טעימה לנצל בה את הבננות שהקליפה שלהן כבר מקומטת, זה הפינוק האולטימטיבי לצד כוס הקפה הראשונה של סוף השבוע והיא אפילו פרווה. אחרי כזה שבוע, לכולנו מגיע רגע מתוק ונעים
עדי קלינגהופר | mako אוכל
| פורסם 21/12/23
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-2 תבניות אינגליש קייק:
240 גרם (כוס ושלושת רבעי) קמח
4 בננות בשלות מעוכות
2 ביצים
שני שליש כוס (135 גרם) סוכר לבן/חום בהיר
חצי כוס שמן
כפית קינמון
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
קורט מלח
250 גרם שוקולד צ׳יפס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי.
2 מערבבים בקערה קמח, את הבננות המעוכות, ביצים, סוכר ומערבבים. מוסיפים שמן, קינמון, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים ממש מעט.
3 מוסיפים לקערה את השוקולד צ׳יפס ומערבבים עד לאיחוד.
4 מוזגים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים בחלק העליון עוד קצת שוקולד צ׳יפס ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
5 מניחים לצינון כחצי שעה, מחלצים מהתבנית, פורסים ואוכלים.
* העוגה נשמרת בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים.
לבלוג של עדי - עדיקוש
בתיאבון!