אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

פררו רושה ביתי

מחפשים להשקיע בערב השנה החדשה, אבל בלי באמת לעבוד קשה? המתכון הזה הוא ההזדמנות שלכם להשאיר רושם בל יימחה - בלי הרבה מאמץ

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 31/12/19 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 238 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם ביסקוויטים

100 גרם ופלים

6 כפות ממרח נוגט (אם אין - גם נוטלה תעשה את העבודה)

150 מ"ל שמנת מתוקה 

100 גרם אגוזי לוז קלויים 

לציפוי:

200 גרם שוקולד חלב

30 גרם חמאת קקאו (אפשר להמיר בשמן קוקוס)

60 גרם ברס (שברי אגוזי לוז מקורמלים)

אופן ההכנה:

1 טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.

2 מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז, ומעבירים להקפאה לשעתיים. 

פררו רושה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
פררו רושה |צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3 ציפוי: ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרו. מוסיפים את הברס ומערבבים.

4 נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה. עוטפים בעטיפות זהב או מגישים ככה.

פררו רושה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
פררו רושה |צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב