אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, אוכל טוב

עוף מוקפץ עם טריאקי ב-3 מרכיבים

אין לכם רוטב טריאקי? אין צורך - סויה וסוכר חום שמתחממים במחבת עד התקרמלות יעשו כאן עבודה מעולה. מה עוד צריך? חזה עוף או פרגיות, בצל ירוק לקישוט, וסיר קטן של אורז לבן אף פעם לא מזיק

רון יוחננוב | אוכל טוב | פורסם 15/07/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 255 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם חזה עוף או פרגיות, חתוכים לרצועות

חצי כוס רוטב סויה 

3 כפות סוכר חום 

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת היטב, מוסיפים את העוף וצורבים היטב משני הצדדים.

2 מוסיפים למחבת את רוטב הסויה והסוכר החום ומבשלים על להבה גבוהה עד שכל הנוזלים מצטמצמים והעוף מתקרמל.

* מומלץ לקשט בבצל ירוק ולהגיש עם אורז לבן.

* להעשרת טעמים אפשר להוסיף שומשום או ג'ינג'ר מגורר.

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".