אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

ירקות צלויים בתנור

זאת אולי המנה הכי פשוטה בתפריט, אבל גם אותה צריך לדעת איך לעשות טעים - כאן עם רוטב צ'ילי ואבקת מרק בצל, שהופכים את הירקות האלה סופית לממכרים. כולה רבע שעה עבודה, לא תנסו?

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 21/09/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חציל בינוני

בטטה גדולה

2 תפוחי אדמה בינוניים

1 סלק טרי

2 פלפלים מתוקים, אפשר בצבעים שונים

לרוטב:

כף אבקת מרק בצל

3 כפות שמן זית

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כף רוטב סויה

מלח גס

פלפל שחור גרוס

רבע כוס יין לבן (אפשר להמיר במים - אבל עדיף לא)

אופן ההכנה:

1 פורסים את כל הירקות לאורכם.

2 מערבבים את כל מצרכי הרוטב בקערה.

3 טובלים את כל הירקות ברוטב ומסדרים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 

4 אופים בחום של 180 מעלות כ-40 דקות. 

 

לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל

 

>> בפעם שעברה הכנו הום פרייז ללא טיגון

>> והנה עוגת שמרים נפלאה לשבירת הצום