אנחנו כבר לא באמת צריכים לספר לאף אחד עד כמה אבוקדו הוא פרי (כן, הוא נחשב פרי) מבוקש ופופולרי בארץ ובכל העולם. כבר הוקדשו לו מסעדות, מנות, גלידות והוא אפילו הפרי הנגנב ביותר בישראל. ולמרות כל האהבה אליו, דבר אחד תמיד עומד בדרך, וזה אופיו החמקמק.

האבוקדו השובב מסוגל לתעתע: לא תמיד קל לפענח את בשלותו (מבחן הפופיק למשל יכול לעזור לכם בזה), וגם אם שיחקתם אותה ופתחתם אותו בול בזמן - אם השתמשתם רק ברבע ממנו - מתחיל מרוץ נגד השעון כדי לנצל אותו לפני שיאבד את הטריות, את המרקם המושלם ואת הצבע הירקרק-צהבהב הבוהק הכל כך יפה. בדיוק כאן נכנסת שיטה חדשה, שהתגלתה דווקא בטיק-טוק

@marg13d

##mindblown ##cookinghack ##cookinghacks ##avocado ##lifehack ##tiktoklifehacks ##lifehacks

♬ original sound - margaretdrisi

לשיטה קוראים "ביצת הדינוזאור", וקל להבין מדוע: היא דורשת לא מעט חפירות ארכיאולוגיות. זה הולך ככה: בניגוד לכל מה שהכרנו עד היום, את האבוקדו פותחים מהחלק העליון, לא לאורכו ולא לרוחבו. מתוך החתיכה מגרדים את הכמות הנדרשת, ואז מקלפים מבפנים עוד, תוך כדי ששומרים על הקליפה ושלמה ורק מגרדים מבפנים הכמות הנדרשת. לאחר מכן, מאחסנים את האבוקדו בכלי סגור במקרר - וממשיכים לחפור כל פעם שרוצים עוד ממנו. בסרטון ניתן להתרשם שהאבוקדו נשאר במצב טוב עד שבוע שלם אחרי שנפתח. לא יודעים מה איתכם, אבל אנחנו הולכים מיד לנסות גם. 

איטס ארוחת בוקר אבוקדו טוסט  (צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל)
עד שנוכל לחזור לאכול טוסט אבוקדו בחוץ|צילום: ריטה גולדשטיין, mako אוכל