הכמות - 4 מנות

המצרכים:

4 דג דניס במשקל 400 גר' ליחידה, מפולטים ונקיים מעצמות

8 כפות רסק עגבניות

2 כפות פלפל צ'ומה

1 כוס עגבניות טריות מגורדות בפומפיה

1 כסף סוכר

1/2 כף מלח

8 שיני שום קלופות ופרוסות

1 כף פפריקה חריפה

2 כפות פפריקה מתוקה

1 פלפון צ'ילי טרי

8 כפות שמן זית

1 כוס מים

אופן ההכנה:

1. לחמם במחבת את שמן הזית. להוסיף שום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל צ'ומה, מלח, סוכר ופלפלון צ'ילי.

2. לבשל את תערובת התבלינים כ-3 דקות כדי לפתוח את טעמי התבלינים למשחה ריחנית.

3. להוסיף מים, רסק עגבניות, עגבניות טריות מגורדות ולבשל כ-15 דקות נוספות. כאשר הרוטב מוכן וסמיך יש להכניס את הדגים למחבת, לבשל כ-15 דקות ולהגיש עם חצי לימון ומצות רטובות.