דג בורי ממולא
מחפשים להפציץ במנה ראשונה לחג? הדג הזה, של עומר מילר, יעשה את העבודה בשבילכם: דג בורי שפונק מכל הכיוונים בתערובת כוסברה, פלפל חריף ולימון, ועכשיו רק מחכה שינעצו בו שיניים
עומר מילר | mako אוכל
| פורסם 22/08/18
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 דג בורי ישראלי טרי
למילוי:
צרור כוסברה, קצוץ
1 עגבנייה, חתוכה לקוביות
4-5 שיני שום, פרוסות דק
1-2 פלפל חריף, קצוץ
1 לימון, קלוף וחתוך לקוביות
מלח
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 משטחים חלק מהמילוי על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממלאים את הדג בתערובת ומניחים על התבנית. את יתרת המילוי יוצקים מעליו.
4 מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות.