אוכל

דג בורי ממולא

מחפשים להפציץ במנה ראשונה לחג? הדג הזה, של עומר מילר, יעשה את העבודה בשבילכם: דג בורי שפונק מכל הכיוונים בתערובת כוסברה, פלפל חריף ולימון, ועכשיו רק מחכה שינעצו בו שיניים

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 22/08/18 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 דג בורי ישראלי טרי

למילוי:

צרור כוסברה, קצוץ

1 עגבנייה, חתוכה לקוביות

4-5 שיני שום, פרוסות דק

1-2 פלפל חריף, קצוץ

1 לימון, קלוף וחתוך לקוביות

מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

חצי כוס שמן

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי.

מתכונים לראש השנה

2 מחממים תנור ל-180 מעלות.

3 משטחים חלק מהמילוי על תבנית מרופדת בנייר אפייה. ממלאים את הדג בתערובת ומניחים על התבנית. את יתרת המילוי יוצקים מעליו.

4 מכסים בנייר כסף ואופים כחצי שעה. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות.