אוכל
וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת, קשת12

קציצות דגים שילדים אוהבים

כן, יש דבר כזה קציצות דגים שילדים אוהבים, ועומר מילר פה בשביל לתת לנו את המתכון. מערבבים טונה מקופסת שימורים עם בורי ישראלי טרי, ממשיכים עם התוספות של עומר ומגיעים אל הנחלה

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 14/01/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

3 קופסאות שימורים של טונה בשמן זית

2 פילה דג בורי ישראלי טרי, ללא עור ועצמות

2 בצלים

1 גזר

2 ביצים

4 כפות פירורי לחם

חופן פטרוזיליה קצוצה

1 כף רוטב צ׳ילי מתוק

3 כפיות רוטב סויה

מלח

פלפל שחור

לרוטב:

2 בצלים, קצוצים דק

מעט שמן זית, לטיגון

כף סוכר חום

חצי כף קמח

מלח

פלפל שחור גרוס

כף פפריקה מתוקה

כפית כורכום שטוחה

שליש כפית קינמון

כף שטוחה אבקת מרק

2 וחצי כוסות מים

2 כוסות אפונה וגזר

אופן ההכנה:

1 מסננים את הטונה היטב מהשמן ומעבירים לקערה גדולה.

2 מקלפים את הבצלים והגזר ומגרדים בפומפייה על הצד הגס (אפשר במעבד מזון). סוחטים היטב מנוזלים ומוסיפים לקערה.

3 טוחנים את הבורי במעבד המזון ומוסיפים לקערה.

4 מוסיפים ביצים, פירורי לחם, פטרוזיליה קצוצה, רוטב צ'ילי וסויה, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה, מכסים את הקערה ומכניסים למקרר ל-15 דקות.

5 הרוטב: מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים סוכר חום וממשיכים לטגן עד שהוא נמס. מוסיפים את הקמח ומטגנים עוד דקה.

6 מוסיפים את התבלינים והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.

7 מוסיפים את האפונה והגזר ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

8 מוסיפים בזהירות את הקציצות ומבשלים כ-15 דקות.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?