אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף

סשימי מוסר ואשכולית אדומה

בשלב הדג הנא של המשימה יותם הרגיש בטוח לגמרי, ומתברר שבצדק. דג מוסר טרי, איזון טעמים מושלם – מנה שעולים עליה למרפסת

יותם ארונוביץ | מאסטר שף | פורסם 19/09/19 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה מוסר ים, ללא עור

אשכולית אדומה

פלפל ירוק חריף

3 גבעולי בצל ירוק

לימון

מלח

פלפל שחור

קליפת ליים מגוררת

שמן זית

אופן ההכנה:

1 חותכים את הדג לפרוסות סשימי בעובי 3-4 מ"מ.

2 מפלטים את האשכולית, פורסים דק את הפלפל החריף ואת הבצל הירוק חותכים לרצועות אלכסוניות דקות.

3 מסדרים בצלחת את פרוסות הדג באופן מרווח. ביניהן ועליהן מניחים את הפילטים של האשכולית ומפזרים פלפל חריף ובצל ירוק. סוחטים מעל הכל מיץ לימון, מפזרים מלח ופלפל וקצת גרידת ליים ומזלפים בנדיבות שמן זית.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.