אוכל
וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת

המבורגר דג

איש מעולם לא אמר שהמבורגר חייבים להכין מבשר. הנה, תראו את עומר מילר ואת המבורגר הבס שלו, מדג ישראלי טרי

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 07/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פילה בס טרי (ללא עור ואדרות), טחון או קצוץ ידנית למרקם טחון

מלח

פלפל שחור גרוס

20 גרם פטרוזיליה קצוצה

מעט שמן, לטיגון

להגשה:

לחמנייה

עלי חסה טריים

עגבנייה, חתוכה לפרוסות

פרוסות של אבוקדו טרי

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי ההמבורגר למסה אחידה ומטגנים משני הצדדים.

2 מגישים עם התוספות.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?