וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת
המבורגר דג
איש מעולם לא אמר שהמבורגר חייבים להכין מבשר. הנה, תראו את עומר מילר ואת המבורגר הבס שלו, מדג ישראלי טרי
עומר מילר | mako אוכל
| פורסם 07/01/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
500 גרם פילה בס טרי (ללא עור ואדרות), טחון או קצוץ ידנית למרקם טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
20 גרם פטרוזיליה קצוצה
מעט שמן, לטיגון
להגשה:
לחמנייה
עלי חסה טריים
עגבנייה, חתוכה לפרוסות
פרוסות של אבוקדו טרי
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל מרכיבי ההמבורגר למסה אחידה ומטגנים משני הצדדים.
2 מגישים עם התוספות.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?