וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת - רותי רוסו
דג בורי מושחר
את פילה הבורי שלנו אנחנו מצפים הפעם בתערובת עשירה ועזת טעם של תבלינים – ואז שולחים אותו לטיגון בהרבה הרבה חמאה, שתפתח את הטעמים אבל גם תעדן אותם. התוצאה? וואו
רותי רוסו | mako אוכל
| פורסם 07/01/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
תערובת תבלינים קריאולית
פילה בורי טרי, בלי עור
100 גרם חמאה
לתערובת הקריאולית:
צ'ילי טחון
תימין יבש
אבקת שום
אבקת בצל
פלפל שחור
מלח
סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים את מרכיבי תערובת התבלינים הקריאולית.
2 ממיסים את החמאה במחבת ומחכים שתהפוך לחומה.
3 חוצים את הפילה ומצפים בתערובת התבלינים כמו שניצל.
4 מטגנים את הדג בחמאה כ-3 דקות מכל צד.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?