אוכל
וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת - רותי רוסו

דג בורי מושחר

את פילה הבורי שלנו אנחנו מצפים הפעם בתערובת עשירה ועזת טעם של תבלינים – ואז שולחים אותו לטיגון בהרבה הרבה חמאה, שתפתח את הטעמים אבל גם תעדן אותם. התוצאה? וואו

רותי רוסו | mako אוכל | פורסם 07/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

תערובת תבלינים קריאולית

פילה בורי טרי, בלי עור

100 גרם חמאה

לתערובת הקריאולית:

צ'ילי טחון

תימין יבש

אבקת שום

אבקת בצל

פלפל שחור

מלח

סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים את מרכיבי תערובת התבלינים הקריאולית.

2 ממיסים את החמאה במחבת ומחכים שתהפוך לחומה.

3 חוצים את הפילה ומצפים בתערובת התבלינים כמו שניצל.

4 מטגנים את הדג בחמאה כ-3 דקות מכל צד.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?