וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת - רותי רוסו
סשימי בס עם ויניגרט ווסאבי
מתכננים ארוחה אסייתית? יש לנו מנת סשימי נהדרת להציע לכם, שמכינים עם דג בס ישראלי טרי
רותי רוסו | mako אוכל
| פורסם 07/01/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
50 גרם פילה בס בלי עור
צנוניות
אבוקדו
עלי כוסברה
לרוטב:
1 כף סויה
1 כפית ווסאבי מוכן
3 כפות מיץ מליים טרי
1 כף סוכר
חצי כפית שמן שומשום
לקישוט:
שומשום שחור ולבן
אופן ההכנה:
1 פורסים את הדג דק דק ומסדרים על צלחת.
2 פורסים את הצנונית, חותכים את האבוקדו לקוביות ומסדרים על אותה צלחת.
3 מפזרים עלי כוסברה.
4 מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל.
5 מקשטים בשומשום ומגישים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?