אוכל
וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת - רותי רוסו

סשימי בס עם ויניגרט ווסאבי

מתכננים ארוחה אסייתית? יש לנו מנת סשימי נהדרת להציע לכם, שמכינים עם דג בס ישראלי טרי

רותי רוסו | mako אוכל | פורסם 07/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.7 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

50 גרם פילה בס בלי עור

צנוניות

אבוקדו

עלי כוסברה

לרוטב:

1 כף  סויה

1 כפית ווסאבי מוכן

3 כפות מיץ מליים טרי

1 כף סוכר

חצי כפית שמן שומשום

לקישוט:

שומשום שחור ולבן

אופן ההכנה:

1 פורסים את הדג דק דק ומסדרים על צלחת.

2 פורסים את הצנונית, חותכים את האבוקדו לקוביות ומסדרים על אותה צלחת.

3 מפזרים עלי כוסברה.

4 מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל.

5 מקשטים בשומשום ומגישים.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?