אוכל
וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת

אמנון מטוגן

מעין שניצל דג טעים בשיגעון, שמכינים מדג ישראלי טרי וזוללים על המקום

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 07/01/20 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה מ-4 דגי מושט ישראליים וטריים קטנים

חצי כוס קמח לבן

3 ביצים

חצי כפית מלח

חצי כפית פפריקה מתוקה או חריפה

שמן לטיגון חצי עמוק

אופן ההכנה:

1 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק.

2 מייבשים היטב את הפילטים בעזרת מגבות נייר.

3 שמים את הקמח בצלחת שטוחה, ובקערה נפרדת טורפים את הביצים יחד עם המלח והפפריקה.

4 מצפים את הפילטים בקמח מכל הכיוונים, מנערים מעט כדי להיפטר מעודפי קמח וטובלים בתערובת הביצים.

5 מטגנים 2-3 פילטים בכל פעם (לפי רוחב המחבת), 2-3 דקות מכל צד, עד שהבלילה מזהיבה והדג עשוי לחלוטין. מוציאים לנייר סופג ומטגנים את שאר הדגים.

6 מגישים מיד עם פלח לימון, פטרוזיליה טרייה ורטבים שאוהבים.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?