אוכל
וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת

קובה ניא דגים

המנה הזאת אומנם עשויה מדג נא, אבל אם אתם משתמשים בדג ישראלי ומקפידים שיהיה טרי טרי, אתם יכולים להרגיש בטוחים

עומר מילר | mako אוכל | פורסם 07/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

300 גרם בורי ישראלי טרי, ללא עור ועצמות

1 כוס בורגול דק, מושרה במים

1 ראש סלרי בינוני, קלוף, שטוף וקצוץ לקוביות קטנטנות

כף שמן זית

8 עלי בזיליקום בינוניים, קצוצים דק

2 כפות עירית קצוצה דק

פלפל ירוק חריף, לפי הטעם

קמצוץ כמון טחון

4 כפות מיץ לימון

3 כפות שמן זית איכותי

חצי כף שמן כמהין

להגשה:

ג'בטה, פרוסה לפרוסות דקות וצלויה בטוסטר עד למרקם צנים

יוגורט איכותי

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הדג ומערבבים עם הבורגול.

2 מאדים את קוביות סלרי בשמן זית במחבת, ומסננים.

3 מערבבים את כל המצרכים וקוצצים היטב.

4 מסדרים על טוסט עם יוגורט ומגישים.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?