וידאו AVI׃ מבשלים עם קשת
קובה ניא דגים
המנה הזאת אומנם עשויה מדג נא, אבל אם אתם משתמשים בדג ישראלי ומקפידים שיהיה טרי טרי, אתם יכולים להרגיש בטוחים
עומר מילר | mako אוכל
| פורסם 07/01/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
300 גרם בורי ישראלי טרי, ללא עור ועצמות
1 כוס בורגול דק, מושרה במים
1 ראש סלרי בינוני, קלוף, שטוף וקצוץ לקוביות קטנטנות
כף שמן זית
8 עלי בזיליקום בינוניים, קצוצים דק
2 כפות עירית קצוצה דק
פלפל ירוק חריף, לפי הטעם
קמצוץ כמון טחון
4 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית איכותי
חצי כף שמן כמהין
להגשה:
ג'בטה, פרוסה לפרוסות דקות וצלויה בטוסטר עד למרקם צנים
יוגורט איכותי
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הדג ומערבבים עם הבורגול.
2 מאדים את קוביות סלרי בשמן זית במחבת, ומסננים.
3 מערבבים את כל המצרכים וקוצצים היטב.
4 מסדרים על טוסט עם יוגורט ומגישים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?