אוכל
צילום׃ ארגון מגדלי הדגים בישראל

פילה מוסר בתנור בציפוי פירורי לחם, שקדים ועשבי תיבול

רוצים לפרגן לעצמכם מנת דגים פשוטה, טעימה וקלה להכנה? מצאנו לכם משהו טוב

| ארגון מגדלי הדגים | פורסם 09/05/18 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 נתחי פילה מוסר (ניתן להשתמש גם בבס, דניס, פורל או אמנון)

4 חצאי לימון, להגשה

לציפוי:

4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, שמיר, כוסברה, נענע, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים. ניתן לשלב כמה עשבי תיבול)

6 כפות פירורי לחם מקמח מלא

2 כפיות שמן זית

2 כפות שקדים קצוצים

רבע כפית פלפל שחור גרוס

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מכסים תבנית בנייר אפייה.

3 מסדרים את הדגים בתבנית על הצד של העור.

4 מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי, מפזרים על הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים.

5 אופים כ-10 דקות.

6 מגישים כל מנה עם חצי לימון.

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?