צילום׃ ארגון מגדלי הדגים בישראל
פילה מוסר בתנור בציפוי פירורי לחם, שקדים ועשבי תיבול
רוצים לפרגן לעצמכם מנת דגים פשוטה, טעימה וקלה להכנה? מצאנו לכם משהו טוב
| ארגון מגדלי הדגים
| פורסם 09/05/18
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 נתחי פילה מוסר (ניתן להשתמש גם בבס, דניס, פורל או אמנון)
4 חצאי לימון, להגשה
לציפוי:
4 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, תימין, שמיר, כוסברה, נענע, בזיליקום, אורגנו או כל עשב תיבול אחר שאתם אוהבים. ניתן לשלב כמה עשבי תיבול)
6 כפות פירורי לחם מקמח מלא
2 כפיות שמן זית
2 כפות שקדים קצוצים
רבע כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכסים תבנית בנייר אפייה.
3 מסדרים את הדגים בתבנית על הצד של העור.
4 מערבבים היטב את כל מרכיבי הציפוי, מפזרים על הדגים ומהדקים מעט בעזרת הידיים.
5 אופים כ-10 דקות.
6 מגישים כל מנה עם חצי לימון.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?