צילום׃ הדס ניצן, mako אוכל
ברמונדי בחמאת טרגון ולימון
כשיש דג טוב, ישראלי וטרי כמובן, הוא לא מצריך כמעט שום טיפול. תראו את הברמונדי הזה, שבסך הכל משתכשך במחבת עם חמאה, מיץ לימון וקצת ירוק
רותי רוסו | mako אוכל
| פורסם 29/01/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
400 גרם פילה ברמונדי ישראלי טרי, בלי עור
מלח
מעט פלפל שחור
100 גרם חמאה
כמה גבעולי טרגון
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
1 מתבלים את הדג במלח ופלפל.
2 ממיסים את החמאה, וכשהיא מתחילה להפוך חומה מוסיפים את הדג, טרגון ומיץ לימון.
3 מבשלים כמה דקות ומגישים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?