אוכל
צילום׃ הדס ניצן, mako אוכל

ברמונדי בחמאת טרגון ולימון

כשיש דג טוב, ישראלי וטרי כמובן, הוא לא מצריך כמעט שום טיפול. תראו את הברמונדי הזה, שבסך הכל משתכשך במחבת עם חמאה, מיץ לימון וקצת ירוק

רותי רוסו | mako אוכל | פורסם 29/01/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

400 גרם פילה ברמונדי ישראלי טרי, בלי עור

מלח

מעט פלפל שחור

100 גרם חמאה

כמה גבעולי טרגון

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה:

1 מתבלים את הדג במלח ופלפל.

2 ממיסים את החמאה, וכשהיא מתחילה להפוך חומה מוסיפים את הדג, טרגון ומיץ לימון.

3 מבשלים כמה דקות ומגישים. 

איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?